TUSENFRYD

heei !

Idag var det sol og fint vær, så jeg og oda besteme oss for å dra til tusenfryd :D
Sykt mange folk og saiko lange køer, men det var kjempe koslig. Jeg hadde også bestemt meg for å ta spinspider (etter mye om og men) og etter vi hadde stått i kø i nesten en time og jeg hadde bare grua og grua meg mer, men jeg skulle ta den! så ringte faren til oda og vi måtte stikke...passe kjipt ! bah...men nå har jeg kjøpt sesongkort så I WILL BE BACKdagens outfit.

 

køddaaa, alle bildene er fra we<3it. Den shorsen var faktisk ganske kul..hm...
yeye..nå skal jeg bare chillen! imorra er det dans, og på onsdag har jeg BURSDAAG, yey 15 år..oh hørtes lite ut :L haha... SEE YAH

 

btw. så møtte jeg selveste http://andreabadendyck.blogg.no der ! vi var faktisk face2face, bare at jeg satt inne på en cafe og ho var uttafor vinduet og speila seg, haha. Men kuult! elsker bloggen hennes :D

Hey yo !

huff å huff, denne blogginga lover ikke godt ?!

nå har jeg faktisk akuratt lest min egen blogg og lest alle du gamle innleggene mine fra ifjord osv. Å faktisk ble inspirert av meg selv. Jeg var såå flink til å blogge..men hva har skjedd. Kanskje grunnen er at jeg har blitt en lat ungdom som ikke gidder ? eller at å ha blogg i 3 år, begynner man å bli ganske lei !? yehye. Idag er det jo selveste påskeaften ! har ikke noe påske følelse i det hele tatt...Har vært i byen en liten tur og kjøpt meg 2 bikinier og en bukse fra bikbok (kan legge ut bilde etterpå). Fordi ! pappa har nemlig kjøpt seg en jaquzzi !!! <3 hvis du ikke vet hva det er...google it ;)
Men kommer til å bli syykt digg. Har ikke giddi og dratt fram kamera idag, såå THE LOL CAM IN MY <3hahaha..morsomt

 

GOD PÅSKEEEE !

Kletteen !

Heey !

For dere som ikke vet hva "Kletten" er så er det hytta/torp/båndegården vår. Og her er jeg, laang inne i sverige omringa av mange jorder. Å her skal jeg være fram til onsdag, da skal jeg hjem også skal jeg på hytta til pappa. Høres koslig ut kanskje ? å være på hytta med FAMILIEN i hele påska...joa. Meen ja..idag har det egentlig ikke skjedd noe..skjer ikke særlig stort her. DERFOR har jeg tatt meg tiden til å knipse noen bilder :

hei, haha føtter <3

utsikten fra romme mitt <3haha 3 speil ?

rommet mitt når du kommer inn

og aaandre enden

yeeah

til og med tatt outfit bilde !

topp-bikbok  tubebhting-bikbok bukse-gina

haha også var vi i butikken istad og da så vi at det var mange fjær på salg og tenkte vi skulle kjøpe til fastelaven. Meen det har jo vært, såå vi pynta et stakkars pjuskete tre ! :Dhaha syns det ble bra jeg !

også 2 random bilder

tenkte kanskje å pynte dette med fjær også ? hahaa

sool <3


Ha en god påske alle sammen !Hva skal du i påsken ?


Hva gjør du når du er syk ?

Heiaa !

Nå tror jeg at jeg snart holder på å kjede meg ihjæl. Jeg stod opp halv 8 idag og har holdt sengen helt til nå !
det jeg egentlig har brukt tiden min på er å sett på tv, lest alle mulige blogger, sett på mange klesbutikker, sett på film (duedate) og sitti på pc'n. Utrolig spennende eller hva ? næt. Meeen imorra SKAL jeg være frisk imorra, får nå gidder jeg ikke å sitte her mer. Blææ, det som er positivt er jo at jeg får blogga da, meeen.....ja..we♥it

HAIR

Heeey

Har glemt å fortelle at på Tirsdag var klassen min, og 9 klasse fra to andre skoler å så på musikalen Hair på parkteateret. Var kjempe bra og sykt mange flinke sangere der ! Har sett filmen også, men ikke hele. Men denne var sykt bra. Men jeg må fortelle dere noe syykt lættis som skjedde. Egentlig skulle jeg sitte på bakerste rad, men så flytta jeg meg fram til 4 rad rett før de starta. I starten drev jeg å sendte meldinger og følgte ikke helt med. Til jeg plutselig ser opp og der står han ene skuespillern blant publikum og tuller og snakker. Å plutselig roper han ut MAMMA ?! og peker mot meg. Allerede da var jeg flau men verre ble det. Han begynnte å gå mot meg, over publikum (fordi jeg satt i midten på raden) og kommer bort til meg og drar meg opp. Så der står jeg forand hele klassen og 2 andre skoler mens han sier jeg er moren hans og plutselig tar han tak i hode mitt og gir meg et stort KYSS MIDT PÅ MUNN !  haha, ler bare av tanken på det. Så døtter han meg bakover og går opp på scenen igjen. SÅ flau tror jeg-jeg aldri har vært før ! og gjett om jeg ble dissa ! folk lo, sendte meldinger OG spamma meg på facebook :L hahah, meen det var morro da.så en advarsel. Hvis dere skal se på Hair, ikke sitt på 4 rad !!

hey + bilder

Heey !

Må beklage at jeg ikke har blogga. Men bare mister lysten mer og mer. Å er ikke så veldig gøy å blogge når statestikken er så lav som den er. Men grunnen til at jeg ikke har blogga er fordi jeg har rett og slett ikke hatt tid eller ikke orka. For som jeg har sagt lenger ned her så skulle vi ha mamma mia forestilling på skolen. Så vi øvde hele forrgje uke og første forestilling var på onsdag. Så var det 4 stk igår også skal det være en idag ! Alle gikk faktisk ganske bra. Den første forestillinga surra jeg mest. Men etterhvert hadde vi gått gjennom det så mye så det var ikke noe skummel lenger. Men jo grunnen til at jeg blogger nå er jo fordi at jeg selvfølgelig har blit SYK ! .....yey
Kvalm og vondt i magen, diiigg. Så den siste forestillingen får jeg desverre ikke være med på. Men jeg danser bare 3 danser, så det gikk/går nok bra. Jeg har hatt med kamera på skolen de siste 2 ukene så har passe nok med bilder. Men kan legge ut noen fra forestillinga igår :


weey, haha. Men det var kjempe gøy !

Men da skal jeg forsette og kjede livet av meg mens jeg er syk. Håper jeg blir frisk til imorra for da er det grillfest hos Shahida <3 men hadee og GOD PÅSKE !

Pause

hey, and sorreyy for at jeg ikke har fått blogga. Man har ikke hatt tid så tar en pause fram til søndag eller mandag, eln.

Up to Sweeden

Heeisann !

haha vet ikke hvor den overskriften kom fra, meen ja da drar jeg til Sverige. Får håpe pappa er så snill og lar meg få noe av han, who knows (a)  toook noen kjeempe fine bilder i farta  :


hejdå :*

DAY 5 - Favoritt sang

Heii !

Tid for day 5. Hadde egentlig tenkt å ha vanlig innlegg idag meeen hakke giddi og overført bildene såå gjør det imorra ellerno :)

MEN da skal jeg legge ut min favoritt sang. Har egentlig ingen spessiell men en som rører meg veldig er den her :ahh begynner serriøst nesten i grinee ! ♥

Konk

Heey

nå har jeg meldt meg på en konkurransje hvor du kan vinne denne herlige parfymen

tajsample
Stikkord:
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mars 2012 » Februar 2012


hits