Oppdatering!

Halla! 

Sorry for cero blogging.  Men dagene går så fort og glemmer helt blogginga. Å hvis jeg har noen tid går den til øving på prøver eller dansing. Men idag er ikke dansen før 7 og gidder ikke å stresse heelt med leksene enda.

Helga har egentlig vær ganske chill. Oda sov hos meg fra fredag til lørdag og jeg sov hos ho fra lørdag til søndag, og var ho ho nesten hele søndag. Såå kan si at jeg har hatt en koslig kveld med bestevennenmin <3

Minnebrikka til kamera vil selvfølgelig ikke virke, så jeg får ta et outfit bilde jeg tok på fredag

skjerf-bikbok
shorte-H&M
tights-Gina
ring-Kapphal tror jeg :P
 

 

Hva syns du om outfiteee ?

Øverøverøverøver

Heisann ! 

Ja, da sitter jeg nok en kveld med en bok på fanget og leser som en gal. Har jo prøve anhverdag på den sugne skolen jeg går på og jeg er ikke den personen som kan lese gjennom en gang og kan alt. Jeg må lese så og si hele kvelden og det sitter fortsatt ikke.  Såå da blir det ikke akuratt så veldig spennende blogging...


synd på meg 

men så spiser jeg litt sjokolade

så ble jeg glaaad :D 

haha kødder, men holder serriøst på å kjede meg i hjæææl ! 


 

long time, no see ?

Heey ! 

Lenge siden? ja egentlig. Kan si at jeg har tatt meg en liten blogg pause. Har mista helt lysten og er så stress med skole og dans osvosv, at jeg ikke får tid til blogging. Men nå har jeg fått litt inspirasjon og skal prøve å blogge litt oftere!

Det jeg har gjort de siste dagene er å ha vært på skolen, dans, begynt på teorikurs for moped og vært på hytta i sverige osv. Kom hjem fra hytta igår etter å ha vært der å chillan hele helga. Var faktisk litt digg å dra bort fra alt og bare slappe av, har også blitt litt forkjøla meen det er null strezz.  Tok et par naturbilder der mens jeg kjedet meg, soom jeg tenkte å dele med dere :
haha, vi trodde alle fiskene var dø. Så vi har kjøpt nye for hver gang vi har vært i butikken men plutselig nå kommer alle fram. Og det er serriøst over 100 fisker i den lille dammen vår ! Hovedhuset! snart ferdig å pusse opp nå.

gjestehuset

og tilslutt låven/bod/snekkerhus/ettellerannetjordkjellern <3 der sover jeg 

digg..

her sover da jeg, varm og godt <3


haha. Håper du likte bildene ! 

nå må jeg fikse meg før jeg stikker på dans. Hade! 


 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mars 2012 » Februar 2012


hits