Daffedager delux!

Hallaa

Har blitt ordentlig sløv i det siste. I går sov jeg til 1-2 så på et par julefilmer også la meg igjen. Så fikk vi gjester halv 7 så da var det opp igjen og kjappe meg å fikse meg. Endte med at jeg ikke sovna igjen før halv 5 på natta, haha. Og nå går jeg enda rundt i pysj..

Hadde egentlig tenkt å dra på hytta i dag og feire nyttår der. Men i går kveld klarte pappa og ryke av alle senene til bisepsene(vansklig å forklare) noe som fører til operasjon og gips i 6 uker.. Stakkars. Så ble ikke noe hyttetur på oss, men er deilig og bare være hjemme også.

Men nå skal jeg bare forsette å sløven. Blogger fra iPhonen forresten, så har tatt noen bilder med den :

Teenager post's

haha kjennte dere igjen i noen ? 

5. Juledag

Heiaa

Ja vet det ikke er noe som heter 5. Juledag, men i hode mitt gjør det det
Tenkte å vise dere noen nye sko jeg kjøpte i går. Ble ganske fornøyd. De er fra din sko, og var 50% på de :D

haha måtte kjøpe de i str 36. Så enten var de veldig store i størrelsen eller så har føttene mine krympa!

fine juletree ♥

nye øredobber også, fikk de til jul. Tror de er fra bikbok

 

 

Hva syns du om skoene ?

28.des.2011

Heeey! 

Har blitt skikkelig sløv på bloggainga nå, men speilrefleksen har streika og jeg gidder ikke å blogge uten bilder. Men tenkte å viste hva jeg hadde på meg på juulaften ! 
kjolen er 2 år gammel ellerno fra gina :p

yeeeh<3

Ettersom speilrefleksen har streika får jeg jo heller ikke lagt ut bilder av hva jeg fikk til jul. Så dere får bare være tålmodige til jeg får fiksa det. Men kan ta tid fordi er hos min kjære far akuratt nå og på fredag drar vi til hytta. Men iphonen er med så blir nok noen oppdateringer ja! 

Men nå skal jeg ta meg en liten nap, er forsatt trøtt etter å ha overnatta på dansen i går. Men det var veldig koslig♥
Hejdåå !

 

 

Hva syns du om bildenee?  

Oppdatering

Sorry for mitt fravær. Men nå ligger jeg faktisk på gulvet på dansen og chillern med de andre dansechiksa. Skal sove her i natt såå blogger mer i morgen ! :)

Happy Christmas!

Heei

Akuratt nå sitter jeg å blogger fra min splitter nye IPHOOONE! (4s) ææ lykkeruus<3 har fått masse annet fint også men det kan jeg heller fortelle mer om i morgen. Nå sitter jeg helt alene i stua på hytta og ser film, kuuslig det<3 men tror jeg snart legger meg. Så dere for ha en fortsatt fin jul folkens og kos dere masse! :)

Lille julafteen !!

Heiaa

Weee, lille julaften folkens! Og jule stemningen er på ....bånn.      Haha neida, men har ikke like mye julefølelse som jeg hadde i oktober :(   I dag har vi farta rundt og besøkt folk og levert gaver. Nå venter jeg bare på at maten skal bli servert så blir det gaveeeer !! ♥ Det som er positivt med skillte foreldre er at du får 2 julaftner, og mer gaveer! wee. Gaver♥.

Men dere får ha en flott jul kjære lesere og godt nyttår ! ♥
(fine bilder tatt i farta)krøllerrrrr


 ja...kjeder meg egentlig max nå.. Er jo bare dritt på tv !!!!

Bittelillejulafteeen

Halla

Tilbringte hele dagen min igår på å loke i oslo! Var kooslig det, selvom det var piss kaldt ute. Må virkelig skaffe meg en ny jakke snart, liker egentlig ikke den gåsejakka mi..

Kjøpe bare en bukse og genser der forresten som dere kan se lenger ned heer.

I daaag har jeg bare loka rundt i byen hele dagen... Egentlig alt jeg har gjort. sååee...ja bilder 

Klart til å dra til osloooo

måtte bare vise hvor rotete rom jeg hadde i dag og hvor flink jeg har vært til å rydde <3 wiiiheeeh, orka ikke å rydde de klærne der. Gjør det neste uke ellerno..

gikk for krøller i daaaaaaag<3

Her ser dere forskjell på meg med krøller og rett hår. Tar serr bare et kvarter, MAX, å krølle det! Men gjør det ikke så nøye meen det funker ! 

 

Hva har du gjort i dag?
 

VIDEOBLOOOGG

Danseoppvisning

Hejaa!

Oppvisninga i går var kjempe bra! og bedre skal det bli !  Allerede i dag var det ny trening til jubileums oppvisninga vår 22 janurar. Håper den kommer til å bli enda bedre! :D  Her er noen bilder fra oppvisninga 
hehe..må virkelig slutte å vise fingern på bilder

feeeet sang!

hahah

 

Må si det har vært mange fine bilder de siste innleggene nå. Kanskje ikke like mange komentarer (hint hint) men håper det går oppover. I dag har jeg egentlig bare vært på trening i en time, kjøpt julegaver og ellers bare hold på å kjede meg hjæl. Som jeg da skal fortsette med, god søndag folkens! ♥

 

Hva syns du om bildene ?

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mars 2012 » Februar 2012


hits